Personeelsbemiddeling zit ons zo ongeveer in de genen. Na een kleine 20 jaar ervaring in recruitment, bundelden wij, Georgia Buitelaar en Yvon Oetker, als grondleggers van Espaz in 1999 onze krachten. We vonden dat het anders en vooral beter moest. Aanvankelijk als specialist op het gebied van secretaressen. In een recruitmentmarkt die gedomineerd werd door post and pray advertenties en door job boards die nog in de kinderschoenen stonden.

Nu, bijna 20 jaar later, is de wereld gedigitaliseerd en de vraagstelling breder dan ooit. Secretaressen zijn assistenten, ondersteuners zijn professionals werkzaam binnen specialistische takken van sport. Het Espaz van toen vormt de basis van de succesvolle organisatie van nu. Werken is plaats onafhankelijk geworden, het bereik is vergroot, kandidaten leven in de cloud en de factor privacy is bedrijfskritisch geworden. Onze search en matching skills worden verrijkt door kunstmatige intelligentie.

Onze dienstverlening is inmiddels aangepast aan de wensen van de opdrachtgever; wij zijn er voor alle office functies. Het Espaz-team bestaat uit medewerkers die vanuit verschillende achtergronden al heel veel jaren met elkaar samenwerken, aan een half woord genoeg hebben en voor de klant een vertrouwd gezicht vormen.

Ondanks alle ontwikkelingen en veranderingen is onze motivatie gelijk gebleven. De factor mens staat centraal, sterker nog: voor ons is recruitment mensenwerk!  Dat was het, dat is het en dat zal het altijd blijven! Het is vanuit deze overtuiging dat wij elke dag weer met passie aan de slag gaan! 

  

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Abboneer mij
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

AVG toestemming

Jouw gegevens en privacy zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben wij conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Europa ons...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer