Speciaal voor office ondersteuners organiseert Espaz trainingen SharePoint en OneNote.

Als intermediair op het gebied van de office ondersteunende functie, komen wij dagelijks in contact met gebruikers van Office 365. Veel organisaties werken in de cloud en maken gebruik van O365. De transitie naar O365 is een flinke investering die zich uiteraard moet terugbetalen. Dat kan, maar wel indien medewerkers optimaal gebruik maken van de functionaliteiten. Wordt binnen uw organisatie gewerkt met O365, maar kan het beter? Espaz geeft invulling aan de behoefte office ondersteuners te trainen op diverse onderdelen van O365, waaronder SharePoint en OneNote

De trainingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met office ondersteuners. Zij worden verzorgd op basis van open inschrijving of in company. 

In company
De trainingen die wij geven op basis van open inschrijving, verzorgen wij ook bij u in huis, als u dat wilt. In overleg met u bepalen wij waar in de trainingen de accenten moeten worden gelegd. Een en ander uiteraard gebaseerd op de situatie die van toepassing is in uw organisatie. De investering per persoon gemoeid met een in company training is in de regel lager dan die voor deelname op basis van open inschrijving. 

Maatwerk
Het kan voorkomen dat u voor uw organisatie specifieke leerdoelen hebt gedefinieerd en dat accentverlegging binnen de standaard training niet voldoet. In dat geval maken wij de training voor u op maat. Uitgangspunt zijn uw leerbehoeften en verwachtingen. Samen geven we hier invulling aan. De investering hangt af van de inhoud van de training. Op basis van uw input, maken wij graag een offerte. 

Open inschrijving
De trainingen op basis van open inschrijving vinden plaats in een kleinschalige, informele en interactieve setting. De trainingen sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk. Bewust is ervoor gekozen het aantal deelnemers beperkt te houden - maximaal 8. Vaak spreekt men 'dezelfde taal'. Dit maakt dat niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar veel wordt geleerd. Ervaringen worden uitgewisseld in een prettige en ongedwongen sfeer. Door de kleine groepen zijn persoonlijke aandacht en effectiviteit gegarandeerd. De duur van de training beslaat één dagdeel. De investering bedraagt euro 195 excl. BTW.  

Meer informatie over de trainingen SharePoint en OneNote
Klik op de desbetreffende training voor meer informatie, waaronder de kalender. Meer informatie over SharePoint en OneNote.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

U bent onze gast op een urban rooftop terrace!

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing!...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer