Masterclasses over actuele HR-thema’s onder leiding van een vakspecialist. Informatief, inspirerend en sfeervol. Deelname gratis.

Op 31 oktober a.s. vindt opnieuw een Masterclass plaats; AANMELDEN KAN NU AL! Onderwerp deze keer: disfunctioneren; van hoofdpijndossier naar succesvolle oplossing. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u onderaan deze pagina.

Masterclasses van Espaz
Sinds jaar en dag organiseren wij masterclasses op het gebied van HR. Deelnemers zijn veelal werkzaam in een functie binnen HR of hebben HR als onderdeel van hun takenpakket. De sessies worden georganiseerd rondom een actueel thema. De inleider is altijd een vakspecialist in het te behandelen onderwerp. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 35 waardoor een sterke, collegiale interactie mogelijk is. Het geheel wordt afgesloten met een gezellige borrel. Altijd op een inspirerende locatie.

De masterclasses vinden tweemaal per jaar plaats. Deelname is kosteloos. Heeft u zich aangemeld, maar neemt u zonder afmelding niet deel, dan zijn wij genoodzaakt euro 39,50 in rekening te brengen.

Onderwerpen waar in het verleden aandacht aan is besteed zijn o.a. terugdringen van het ziekteverzuim, de wijzigingen in de WWZ, de introductie van de AVG, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en duurzame inzetbaarheid.

Disfunctioneren; van hoofdpijndossier naar succesvolle oplossing!
Meld u aan voor deze Masterclass op 31 oktober a.s.

Niets zo frustrerend als disfunctionerende werknemers. Voor alle partijen. Als een werknemer niet functioneert zijn er veel stappen die moeten worden gezet. In gesprek gaan, helder communiceren, goede afspraken maken en deze nakomen. De werknemer serieus in staat stellen te verbeteren. Het proces begeleiden. Desgewenst op zoek gaan naar herplaatsingsmogelijkheden of demotie. En dan de crux; naast nauwgezet de acties uitvoeren, alles vastleggen. Mocht de verbetering niet tot stand komen, dan kan ontslag immers de onvermijdelijke volgende stap zijn.

De rechter wijst inmiddels meer dan 70% van alle ontbindingsverzoeken af vanwege gebrekkige dossiervorming, zo bleek uit een recent onderzoek van de Erasmus Universiteit (FD oktober 2018).

In deze Masterclass gaan we in op de acties die moeten worden ondernomen om te komen tot een juridisch waterdicht verbeterplan. Onder leiding van Mr Bas Westerhout (partner bij Lieshout Westerhout Advocaten Amsterdam) doorgronden we het proces en zetten we de stappen aan de hand van een speciaal door Bas voor dit doel ontwikkelde App (Mprove). Een functionele, faleproof tool die zorgt voor duidelijkheid en zekerheid!

Als eigentijds HR Professional mag je deze masterclass niet missen! 

De Masterclass vindt plaats in Rotterdam, start om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur (borrel van 17.00 tot 18.00 uur). Deelname is gratis.
Aanmelden kan middels onderstaand formulier. Wij verwelkomen u graag!

Bedrijfsnaam(*)
Ongeldige invoer

Roepnaam
Ongeldige invoer

Voorletter(s)(*)
Ongeldige invoer

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Geslacht(*)
Ongeldige invoer

Telefoon(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Functie(*)
Ongeldige invoer

Adres (zakelijk)(*)
Ongeldige invoer

Vestigingsplaats(*)
Ongeldige invoer

Het volgende punt wil ik graag inbrengen / de volgende vraag zou ik graag beantwoord willen zien
Ongeldige invoer

ReCaptcha
Ongeldige invoer

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

U bent onze gast op een urban rooftop terrace!

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing!...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer