Masterclasses over actuele HR-thema’s onder leiding van een vakspecialist. Informatief, inspirerend en sfeervol. Deelname gratis.

De eerstvolgende masterclass vindt plaats op 21 mei 2019 en heeft als thema uitdieping van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Leest u hier verder voor de praktische details en aanmelden

Sinds jaar en dag organiseren wij masterclasses op het gebied van HR. Deelnemers zijn veelal werkzaam in een functie binnen HR of hebben HR als onderdeel van hun takenpakket. De sessies worden georganiseerd rondom een actueel thema. De inleider is altijd een vakspecialist in het te behandelen onderwerp. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 35 waardoor een sterke, collegiale interactie mogelijk is. Het geheel wordt afgesloten met een gezellige borrel. Altijd op een inspirerende locatie.

De masterclasses vinden tweemaal per jaar plaats. Deelname is kosteloos. Heeft u zich aangemeld, maar neemt u zonder afmelding niet deel, dan zijn wij genoodzaakt euro 39,50 in rekening te brengen.

Onderwerpen waar in het verleden aandacht aan is besteed zijn o.a. terugdringen van het ziekteverzuim, de wijzigingen in de WWZ, de introductie van de AVG en duurzame inzetbaarheid.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

Training Werken met OneNote

In mei verzorgt Espaz een serie trainingen Werken met OneNote. Inschrijven kan nu Voor 23 mei is er nog plaats. Doe het snel want vol = vol! Het...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer