Een voorbeeld van een Masterclass: de Masterclass Werkgeluk (21 juni 2018).

U weet het als geen ander; personeel vinden in deze arbeidsmarkt is al lastig, uw werknemers behouden is misschien nog wel een grotere uitdaging! Geen topic zo hot als duurzame inzetbaarheid. Een organisatie-overschrijdend fenomeen. Wij beperken ons in onze masterclass tot de duurzame inzetbaarheid binnen uw eigen organisatie. Daar heeft u tenslotte uw handen al vol aan! 

Leuk en uitdagend werk dat met een grote mate van zelfstandigheid kan worden uitgevoerd bindt werknemers aan de werkgever. Werkgeluk speelt hierin een belangrijke rol. Daarop werd ingezoomd tijdens onze masterclass. 

Job Crafting

 Ron de Jong is senior coach en gespecialiseerd in het onderwerp werkbeleving. Hij begeleidt zowel individuele professionals als teams en combineert wetenschap met praktijk waar het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Hij nam ons mee in de wereld van job crafting, de vaardigheid veranderingen door te voeren in het werk waardoor dit beter past bij het individu. Grotere motivatie en effectiviteit zijn het resultaat.   

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Abboneer mij
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

AVG toestemming

Jouw gegevens en privacy zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben wij conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Europa ons...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer