U bent hier niet voor niets. U heeft een vraagstelling omtrent personeel.

Espaz; topbemiddelaar voor alle office functies

Espaz zorgt al meer dan 20 jaar voor een optimale personeelsbezetting binnen de office omgeving en draagt zo bij aan het succes van organisaties. Wij garanderen continuïteit door de inzet van optimaal gekwalificeerd personeel. Of het nu gaat om vacatures voor vast of tijdelijk. Fulltime of parttime. Starters of ervaren medewerkers.

Wij zijn bekend geworden als toonaangevende speler op het gebied van de management ondersteunende functie. Dat is en blijft ook zo! Door de enorme vraag echter van onze opdrachtgevers naar personeel buiten dit specialisme, hebben wij onze dienstverlening verbreed. Wij bemiddelen voor ALLE office functies binnen HRM, marketing, commercie, projecten, facility en finance. Of het nu gaat om een directiesecretaresse, HR officer, marketeer, medewerker verkoopbinnendienst, facility coordinator of een financieel medewerker (om maar wat voorbeelden te noemen).

Naast vacaturevervulling verzorgen wij coaching en optimaliseren wij werkprocessen. Daarnaast organiseren wij Masterclasses voor HR professionals over actuele onderwerpen.

Wij werken in heel Nederland met als focusgebieden de regio’s Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Op zoek naar een medewerker?
Vast, tijdelijk, fulltime, parttime?
Wij zijn er voor u!

Beter functioneren als individu of als team. Plezier in het werk en het bereiken van een hoger rendement.

Verbeteren van werkprocessen, oog voor de klant. Winst halen uit beter samenwerken. Verhogen van de efficiency. 

Trainingen SharePoint en OneNote. Op basis van open inschrijving of in company. Praktisch, kleinschalig en betaalbaar. 

Masterclasses over actuele HR-thema’s onder leiding van een vakspecialist. Informatief, inspirerend en sfeervol. Deelname gratis.

Advies rondom de veranderde positie van de management ondersteuner en mogelijkheden tot het laten verzorgen van lezingen of gastlessen.