Specialist in office ondersteuning
Espaz, partner in vacatures voor office ondersteuning. Vast of tijdelijk.

VACATUREVERVULLING

Espaz bemiddelt op het gebied van alle office ondersteunende functies op MBO(+) en HBO-niveau. Vaste en tijdelijke vacatures binnen management ondersteuning, HRM, marketing, sales, PR, facility, en project- en procesondersteuning. Van onze kandidaten vragen wij een afgeronde MBO-4 of HBO-opleiding of werkervaring op deze niveaus. 

Op onze vacaturepagina vind je een selectie van ons vacatureaanbod. Heb je belangstelling voor een concrete vacature, dan kun je direct reageren op deze vacature vanuit het overzicht. Wil je meer in het algemeen jouw belangstelling kenbaar maken voor bemiddeling via Espaz, dan kun je een account aanmaken via Mijn Espaz.

Kennismaken doen we tijdens een selectiegesprek. We luisteren, vragen en toetsen onze indruk. Wat is je doel, je ambitie? Waar liggen je kwaliteiten, wat is je toegevoegde waarde en wat is er minder aan je besteed? Welke eisen stel je aan de samenwerking met de manager? Wat bied jij? In welke bedrijfscultuur voel je je prettig? Je referenties worden door ons gecheckt. Samen concluderen we welke formule voor jou geschikt is en of er een basis is voor succes. Als de uitgangspunten helder zijn zoeken we de raakvlakken tussen jou en de banenportefeuille.

Vast

Ben je op zoek naar een vaste baan, dan bieden wij je twee mogelijkheden van bemiddeling; werving en selectie of uitzenden. In geval van werving en selectie treed je direct bij de opdrachtgever in dienst. Als uitzendkracht werk je een bepaalde periode op uitzendbasis en ga je aansluitend een dienstverband aan met de opdrachtgever.

Tijdelijk

Wil je tijdelijk werken dan zetten wij je graag in als uitzendkracht. Het werken op uitzendbasis gebeurt volgens de voorwaarden zoals gesteld door de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en de CAO voor uitzendkrachten.

Ben je werkzaam als freelancer (virtual assistant of werkzaam op locatie bij de opdrachtgever) en op zoek naar een opdracht, dan verzorgen wij graag een deel van de acquisitie voor je. Je plaatsing gebeurt conform de geldende wet- en regelgeving.