Specialist in office ondersteuning
Espaz training. Incompany of deelname aan masterclasses. Omdat het altijd beter kan.

TRAINING

Espaz verzorgt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen een zakelijk kader. Soms specifiek gericht op management ondersteuners, soms op een bredere doelgroep. Ten grondslag aan ons trainingsaanbod ligt de overtuiging dat het altijd beter kan. En dat we beter willen. Medewerkers willen vinden en groeien. Organisaties willen binden en boeien. Wensen die het uitgangspunt vormen voor het trainingsaanbod van Espaz.

De trainingen zijn motiverend en ja, ook best een beetje confronterend. Ze vragen om lef en een kwetsbare opstelling. Ze zijn veilig en kleinschalig. Ze zorgen voor nieuwe invalshoeken en persoonlijke groei. Kortom; ze zijn geschikt voor ambitieuze professionals die meer uit zichzelf èn hun organisatie willen halen. De trainingen worden samengesteld in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en binnen de formule in company verzorgd. 

Daarnaast organiseren wij geregeld masterclasses op HR-gerelateerd gebied. Aanleiding kunnen zijn ontwikkelingen binnen het vakgebied of aangescherpte wetgeving. De masterclasses zijn inspirerend en bieden de gelegenheid in een prettige entourage ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Deelname aan de masterclasses is mogelijk op uitnodiging.