Specialist in office ondersteuning
Espaz kent geen vaste tarieven. Wat u gaat betalen, dat gaan we samen bepalen!

TARIEVEN

Tarieven. Vaak een onderwerp in kleine letters geschreven. Niet bij Espaz! Bij ons geldt: alle waar naar zijn geld. Een eenmalig contact is leuk, maar niet ons streven. Een langdurige samenwerking met onze opdrachtgever, daar zijn wij op uit. Voor de ene organisatie zal dit betekenen dat wij elkaar veelvuldig treffen, voor de andere dat er sprake is van incidenteel contact. In alle gevallen zou het zo moeten zijn dat Espaz uw partner is als er een vraagstelling is rondom office ondersteuning. Altijd en zonder aarzeling! 

Het prijskaartje kent afhankelijkheden. Sommige zaken vragen om een sterkere inspanning dan andere. Een groot volume vraagt om een geste. Exclusiviteit vergroot de kansen op succes. Uw netwerk kan het onze versterken. 

Geen situatie is hetzelfde. Eén ding geldt altijd: de balans tussen prijs en kwaliteit moet voor beide partijen goed zijn. Pas dan onstaat er een basis voor lange tijd prettig zaken doen. Daarom kent Espaz GEEN vaste tariefstelling. Wat u gaat betalen, dat gaan we samen bepalen! Wel zo prettig, toch?

Wat u gaat betalen, dat gaan we samen bepalen!