Over trends in de wereld van de office ondersteuner en HR.

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing! Genieten op een rooftop terrace in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht. We hebben de leukste daken voor u voorgeselecteerd. Ziet u het voor zich? Zwoele zomeravond, coole cocktails, mediterraan fingerfood en een spectaculair uitzicht? Wij wel! Laat ons uw vacature vervullen en u geniet op hoog niveau. Lees verder voor de spelregels.

We kijken uit naar een zonnige zomer, waarin de continuïteit in uw personeelsbezetting is gegarandeerd. Mocht het onverhoopt toch anders lopen dan bieden wij u graag een prima oplossing. Als kers op de taart kunt u de komende maanden profiteren van onze speciale actie.

Spelregels 
Het is heel eenvoudig; wij vervullen uw vacature, u gaat voor cocktails en hapjes op een urban rooftop. U komt voor deze actie in aanmerking indien wij in de periode tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een kandidaat bij u kunnen plaatsen voor minimaal 175 uur (uitzenden), ├│f nadat de geplaatste kandidaat zijn of haar proeftijd succesvol heeft afgerond (werving en selectie). Bij uitzenden is het moment waarop de plaatsing rond komt leidend. Kent u ons nog niet? Belt u ons gerust voor meer informatie of een kennismaking, op 088-999 8 999.

Onze selectie rooftop exclusives:
Floor 17 in Amsterdam
nhow in Rotterdam
Bleijenberg in Den Haag
WT Urban Kitchen in Utrecht. 

  

bleijenberg

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

U bent onze gast op een urban rooftop terrace!

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing!...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer