Over trends in de wereld van de office ondersteuner en HR.

volg de training OneNote

In mei verzorgt Espaz een serie trainingen Werken met OneNote. Inschrijven kan nu Voor 23 mei is er nog plaats. Doe het snel want vol = vol! Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 8. Klik hier voor meer informatie over de training en over de trainer. Espaz organiseert trainingen rondom de diverse onderdelen van Office 365. Deze vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam of desgewenst op locatie. 

De trainingen zijn ontwikkeld vanuit de vraagstelling van office ondersteuners en gericht op iedereen die werkt of gaat werken met O365. Binnen het geheel van O365 is OneNote een absoluut pareltje! Het helpt je bij het efficiënt verwerken van je aantekeningen (denk aan notulen) en maakt het delen ervan een fluitje van een cent. In OneNote kun je zo goed als álles kwijt, niet alleen tekst maar ook afbeeldingen (tekst in afbeeldingen wordt herkend), video en audiobestanden. Je informatie staat in de cloud of lokaal, je kunt delen en samenwerken met je collega's en structureren op jouw manier. Werk je met taken in Outlook? OneNote synct moeiteloos! Als kers op de taart werkt het ook nog eens op álle devices die je maar kunt bedenken, zowel on- als offline. Eenmaal OneNote, altijd OneNote! 

De trainingen in mei vinden plaats bij Espaz 'in huis' in Rotterdam. Maatwerk op locatie is ook mogelijk! Bel 088 999 8 999  voor meer informatie.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

U bent onze gast op een urban rooftop terrace!

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing!...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer