Over trends in de wereld van de office ondersteuner en HR.

Espaz Nieuws

Voornaam(*)
Ongeldige invoer

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Email waarop ik Espaz Nieuws ontving/wil ontvangen *(*)
Ongeldige invoer

Ik wil mij *(*)

Ongeldige invoer

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing! Genieten op een rooftop terrace in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht. We hebben de leukste daken voor u voorgeselecteerd. Ziet u het voor zich? Zwoele zomeravond, coole cocktails, mediterraan fingerfood en een spectaculair uitzicht? Wij wel! Laat ons uw vacature vervullen en u geniet op hoog niveau. Lees verder voor de spelregels.

Op 21 mei 2019 verzorgt Espaz opnieuw een masterclass rondom een HR-gerelateerd thema. Ons onderwerp deze keer: de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Babise de Laive-Paasman, advocaat bij Heere advocaten en specialist in arbeids- en ondernemingsrecht, verzorgde vorig jaar voor Espaz de presentatie tijdens een masterclass. Wij zijn blij dat zij opnieuw bereid is om haar kennis met ons te delen, deze keer op het gebied van de WAB. 

Het werd een grijs NAN-broekpak met roze gevoerd kraagje. Ik ben zeer van de kraagjes (ook als ze roze gevoerd zijn), maar niet zo van het pak. Wat me overhaalde waren het stofje en de stijl. Casual door de fabric waarin het was uitgevoerd. Jogging-like, maar wel ‘strak’ genoeg om het ook zakelijk te kunnen dragen. En helemaal top: de broek was gevoerd op strategische plekken zodat de kreukelzones geheel en al bedekt bleven.

logo OneNote

In mei verzorgt Espaz een serie trainingen Werken met OneNote. Inschrijven kan nu Voor 23 mei is er nog plaats. Doe het snel want vol = vol! Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 8. Klik hier voor meer informatie over de training en over de trainer. Espaz organiseert trainingen rondom de diverse onderdelen van Office 365. Deze vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam of desgewenst op locatie. 

Espaz en NAN organiseren het Mix & Match Fashion Event. Vrijdag 12 april 2019 is het zover! Van 16.00 uur tot 20.00 uur staan de deuren van de NAN Conceptstore in Rotterdam wagenwijd voor je open. Je komt en gaat wanneer je wilt. Voor onze gasten geldt op vertoon van de uitnodiging een korting op de collectie van 25% (behalve op reeds afgeprijsde artikelen).

SharePoint trainingen

Heb je belangstelling voor de SharePoint trainingen, of in zijn algemeenheid voor de praktische 'workouts' voor office ondersteuners die Espaz aanbiedt rondom Office 365? Lees het laatste nieuws erover! Voor de trainingen in maart en april kun je je nog aanmelden Doe dit snel want vol = vol. We begroeten je graag in onze locatie te Rotterdam. 

Espaz start in maart met een serie trainingen  rondom Office 365, specifiek ontwikkeld voor office ondersteuners. Deze doelgroep werkt steeds meer met één of meerdere onderdelen van Office 365, maar gebruikt vaak niet meer dan het topje van de ijsberg. En dat is zonde! Onze trainer Gerda Bal, legt uit waarom.

Jeugdzorg Nederland organiseerde in november vorig jaar een Meet & Greet voor de bestuurssecretariaten van haar leden. Thema: het toekomstgerichte secretariaat. Digitalisering biedt nieuwe mogelijkheden binnen organisaties, maar brengt onontkombaar veranderingen met zich mee. 

Organisaties veranderen en ondersteunende afdelingen veranderen mee. Was het twee jaar geleden nog volop de crisis die dit veroorzaakte, op dit moment is de belangrijkste aanjager toch echt de digitalisering.Een periode van crisis heeft een belangrijk voordeel; de lucht gaat eruit! 

Recruitment is mensenwerk. Zonder het verwerken van persoonlijke gegevens kan het niet. De komst van de AVG (Algemene verordening Gegevensbescherming) raakt het vakgebied recruitment dan ook vol. De verordening treedt op 25 mei 2018 in werking. 

Het nieuwe jaar is 2 dagen jong. We wensen iedereen een succesvol 2018! Hoe je dit succes bereikt binnen je vak management ondersteuning is niet meer zo klip en klaar; het zijn roerige tijden voor het secretaressevak. Belangrijk is die stip aan de horizon; waar wil jij naartoe dit jaar?

Ben je of ga je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je zo goed mogelijk voor de dag komen en zoveel mogelijk verrassingen uitsluiten? Zorg dat je je optimaal voorbereid, ga in de sollicitatiemode en lees deze 'need-to-know' en 'must-do' tips. Weet je in ieder geval dat je er alles aan hebt gedaan!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

Training Werken met OneNote

In mei verzorgt Espaz een serie trainingen Werken met OneNote. Inschrijven kan nu Voor 23 mei is er nog plaats. Doe het snel want vol = vol! Het...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer