Specialist in office ondersteuning
Mijn Espaz. Jouw persoonlijke, digitale profiel. Alle informatie op een rij die belangrijk is voor het vinden van de juiste vacature.

MIJN ESPAZ

Ben je op zoek naar een baan, dan is onze digitale omgeving onmisbaar. In Mijn Espaz maak je een persoonlijk profiel aan dat je vervolgens zelf beheert. Je voert je persoonlijke gegevens in, voegt je pasfoto en meest recente CV toe. Je kunt o.a. gegevens kwijt omtrent je talenkennis, branche-ervaring en je specialisme. Natuurlijk kun je uitgebreid je wensen ten aanzien van je nieuwe baan of opdracht kenbaar maken. Je kunt mutaties doorvoeren wanneer je wilt zodat wij altijd op de hoogte zijn van je actuele situatie. Dit helpt ons om nog slagvaardiger voor jou op zoek te gaan naar een nieuwe job.

Nog een voordeel

Vanuit Mijn Espaz, kun je met één druk op de knop reageren op vacatures. Geen formulieren meer invullen, gewoon aanvinken dat je gegevens in Mijn Espaz kloppen en weg is je sollicitatie! Zodra je iets in Mijn Espaz wijzigt, ontvangen wij daarvan een bericht. Wij houden je dus in positieve zin goed in de gaten.

Registreer je nu!

Direct inloggen

Heb je al een Mijn Espaz account? Log dan direct in om je profiel te bekijken en bij te werken.

Gebruikersnaam

Wachtwoord

  Laat mij aangemeld blijven

Inloggen

Wat is Mijn Espaz? | Registeren | Inloggegevens kwijt?