Blije klanten aan het woord.

"Ik doe al jaren een beroep op Espaz. Vanuit verschillende hoedanigheden. We hebben zeker niet dagelijks contact, maar als ik een vraagstelling heb, biedt men een oplossing. Het is heel plezierig een vast aanspreekpunt te hebben". 


Streetcornerwork, Rob Volmerink, Manager Bedrijfsbureau

"Espaz heeft in een moeilijke situatie, onder een zekere tijdsdruk, goede kandidaten aangedragen voor functies bij Fonds 1818. Ik ben Espaz daarvoor zeer erkentelijk. En de mensen die nu weer aan het werk zijn, zijn dat vast ook!"


Fonds 1818, Boudewijn de Blij, directeur

"Kraaijvanger Architects werkt al 12 jaar samen met Espaz. Er wordt goed naar onze vraagstelling geluisterd en wij zijn blij met de kandidaten. Het contact is prettig. Iedereen die op zoek is naar office personeel adviseer ik Espaz in te schakelen."


Kraaijvanger Architects, Lisa Martin, directie-assistent

 “De Masterclass Arbeidsrecht bij Espaz was zeer leerzaam, zeker door de manier waarop we door een topadvocaat werden uitgedaagd om onze ervaringen te delen en deze te spiegelen met haar praktijkvoorbeelden en ervaring”. 


Flügel, Remco van Dijk, Financial Director

"Vanuit Rijk Zwaan werken we al jaren samen met Espaz. Men voelt goed aan wat wij zoeken en houdt vinger aan de pols. In principe werken we niet met bureaus maar Espaz is een uitzondering hierop!"


Rijk Zwaan, Emilie ten Bokkel Huinink-Berger, Group Manager HR

"Voor Princes is Espaz bij uitstek het bureau om mee te werken als het gaat om de directie-secretaresse functie. De betrokkenheid van Espaz in het voor- en het natraject is voor alle partijen zeer goed en niet overdone."


Princes Foods Nederland, Jennifer Mannee, HR Manager Europe

"Waar Espaz wat mij betreft in uitblinkt is in snelheid, hoge kwaliteit en betrokkenheid. Voor de meest recente zoekopdracht naar een secretaresse had ik binnen een dag 3 cv's, de volgende dag gesprekken en een dag later startte de kandidaat". 


Gemeente Rotterdam, Sylvia Seelaar, Hoofd Managementsupport, Bestuursadvisering en Public Affairs

"Betrokken, dat is het eerste wat bij me opkomt als ik denk aan Espaz. Betrokken bij de klant, maar ook bij de kandidaat. Hierdoor weet men de juiste match te vinden. Zeker in een tijd waarbij het vak van secretaresse in een transitiefase zit".


Gerda Bal, teamleider secretariaat

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

U bent onze gast op een urban rooftop terrace!

Wanneer wij tussen 1 juni en 1 oktober 2019 een vacature kunnen vervullen binnen uw organisatie, trakteren wij u op een culinaire urban outing!...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer