Specialist in office ondersteuning
Referenties, ervaringen van opdrachtgevers en kandidaten van Espaz

Ervaringen van opdrachtgevers

gemeente rotterdam
"Waar Espaz wat mij betreft in uitblinkt is in snelheid, hoge kwaliteit en betrokkenheid. Voor de meest recente zoekopdracht naar een secretaresse had ik binnen een dag 3 cv's, de volgende dag gesprekken en een dag later startte de kandidaat. Top. Zeer tevreden over het resultaat."
Gemeente Rotterdam, Sylvia Seelaar, Hoofd Managementsupport, Bestuursadvisering en Public Affairs

Princes

"
Voor Princes is Espaz bij uitstek het bureau om mee te werken als het gaat om een directie secretaresse functie. De betrokkenheid van Espaz in het voor- en het natraject voor zowel de werkgever als geplaatste kandidaat is zeer goed en niet overdone."
Princes Foods Nederland, Jennifer Mannee, HR Manager Europe

 logo RijkZwaan

"Vanuit Rijk Zwaan werken we al jaren samen met Espaz. Er is al vele malen gezorgd voor goede secretaressen die aansluiten bij onze cultuur. Espaz voelt goed aan wat een werkgever zoekt en houdt vinger aan de pols. In principe werken we niet met 'bureaus' maar Espaz is een uitzondering hierop!"
Rijk Zwaan, Emilie ten Bokkel Huinink-Berger, Group Manager HR

Flugel logo

 “De Masterclass Arbeidsrecht bij Espaz was zeer leerzaam, zeker door de manier waarop we door een topadvocaat werden uitgedaagd om onze ervaringen te delen en deze te spiegelen met haar praktijkvoorbeelden en ervaring”. 
Flugel, Remco van Dijk, Financial Director

logo Kraaijvanger

 "Kraaijvanger Architects werkt al 12 jaar met Georgia en collega's van Espaz. Dit naar volle tevredenheid. Er wordt goed naar onze vraagstelling geluisterd en wij zijn blij met de kandidaten die Espaz aan ons heeft voorgesteld. Het contact met Espaz is prettig. Ook fijn is dat Espaz naast de gebruikelijke werving en selectie werkzaamheden haar klanten ook interessante workshops aanbiedt. Iedereen die op zoek is naar office ondersteuning adviseer ik Espaz in te schakelen."
Kraaijvanger Architects, Lisa Martin, directie-assistent

logo Fonds 1818

"Espaz heeft in een moeilijke situatie, onder een zekere tijdsdruk, goede kandidaten aangedragen voor functies bij Fonds 1818. Ik ben Espaz daarvoor zeer erkentelijk. En de mensen die nu weer aan het werk zijn, vast ook!"
Fonds 1818, Boudewijn de Blij, directeur

logo streetcorner

"Ik doe al jaren een beroep op Espaz. Vanuit verschillende hoedanigheden. We hebben zeker niet dagelijks contact, maar als ik een vraagstelling heb, biedt men een oplossing. Het is heel plezierig een vast aanspreekpunt te hebben en snel te kunnen schakelen." 
Streetcornerwork, Rob Volmerink, Manager Bedrijfsbureau

Ervaring van een kandidaat

"Betrokken, dat is het eerste wat bij me opkomt bij Georgia (Buitelaar). Betrokken bij de klant, maar ook bij de kandidaat. Hierdoor weet zij de juiste match te vinden. Zeker in een tijd waarbij het vak van secretaresse in een transitiefase zit. Georgia weet als consultant de juiste vragen te stellen en feedback te geven."
Gerda Bal, teamleider secretariaat