Over trends in de wereld van de office ondersteuner en HR.

Espaz en NAN organiseren het Mix & Match Fashion Event. Vrijdag 12 april 2019 is het zover! Van 16.00 uur tot 20.00 uur staan de deuren van de NAN Conceptstore in Rotterdam wagenwijd voor je open. Je komt en gaat wanneer je wilt. Voor onze gasten geldt op vertoon van de uitnodiging een korting op de collectie van 25% (behalve op reeds afgeprijsde artikelen).

SharePoint trainingen

Heb je belangstelling voor de SharePoint trainingen, of in zijn algemeenheid voor de praktische 'workouts' voor office ondersteuners die Espaz aanbiedt rondom Office 365? Lees het laatste nieuws erover! Voor de trainingen in maart en april kun je je nog aanmelden Doe dit snel want vol = vol. We begroeten je graag in onze locatie te Rotterdam. 

Espaz start in maart met een serie trainingen  rondom Office 365, specifiek ontwikkeld voor office ondersteuners. Deze doelgroep werkt steeds meer met één of meerdere onderdelen van Office 365, maar gebruikt vaak niet meer dan het topje van de ijsberg. En dat is zonde! Onze trainer Gerda Bal, legt uit waarom.

Jeugdzorg Nederland organiseerde in november vorig jaar een Meet & Greet voor de bestuurssecretariaten van haar leden. Thema: het toekomstgerichte secretariaat. Digitalisering biedt nieuwe mogelijkheden binnen organisaties, maar brengt onontkombaar veranderingen met zich mee. 

Organisaties veranderen en ondersteunende afdelingen veranderen mee. Was het twee jaar geleden nog volop de crisis die dit veroorzaakte, op dit moment is de belangrijkste aanjager toch echt de digitalisering.Een periode van crisis heeft een belangrijk voordeel; de lucht gaat eruit! 

Recruitment is mensenwerk. Zonder het verwerken van persoonlijke gegevens kan het niet. De komst van de AVG (Algemene verordening Gegevensbescherming) raakt het vakgebied recruitment dan ook vol. De verordening treedt op 25 mei 2018 in werking. 

Het nieuwe jaar is 2 dagen jong. We wensen iedereen een succesvol 2018! Hoe je dit succes bereikt binnen je vak management ondersteuning is niet meer zo klip en klaar; het zijn roerige tijden voor het secretaressevak. Belangrijk is die stip aan de horizon; waar wil jij naartoe dit jaar?

Ben je of ga je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je zo goed mogelijk voor de dag komen en zoveel mogelijk verrassingen uitsluiten? Zorg dat je je optimaal voorbereid, ga in de sollicitatiemode en lees deze 'need-to-know' en 'must-do' tips. Weet je in ieder geval dat je er alles aan hebt gedaan!

Video-solliciteren. Het suddert al een hele tijd, eigenlijk sinds de geboorte van de webcam, maar echt booming is het nog niet. Terwijl het gros van de 20 tot 35-jarigen is opgegroeid met video en webcams, blijft een zakelijke presentatie op camera een heet hangijzer. Waar ligt dit aan?

Sommige vragen zijn ronduit moeilijk te beantwoorden. Ik kan het soms ook niet geloven. Zit je al zo lang in het vak dat je het bijna niet durft te zeggen. Kun je nog geen eenduidig antwoord geven op de ogenschijnlijk zo simpele vraag; vind jij dat ik meer kan verdienen? Moet ik om opslag vragen?  

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt eraan en bezorgt menig HR-afdeling hoofdpijn. Vanaf 25 mei 2018 moet alles wat binnen organisaties raakt aan het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens AVG-proof zijn. Deze datum komt snel naderbij.

Office functies.  Het vervullen van office vacatures, daar snappen wij wat van. Secretaressen en assistants van bestuur, directie of management. Leidinggevenden van secretariaten. Medewerkers binnen HRM, commercie, marketing, projecten, facility en finance.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Abboneer mij
Ongeldige invoer

Meest gelezen artikel

Meer weten over de SharePoint trainingen?

Heb je belangstelling voor de SharePoint trainingen, of in zijn algemeenheid voor de praktische 'workouts' voor office ondersteuners die Espaz...

Een vraag aan ons?

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Vraag(*)
Ongeldige invoer